29 January 2018

Contest daripada myboostapp

Contest ni hanya berlangsung di Instagram dan tamat 31 Januari 2018 11.59pm. Sempat lagi kalau nak join constest ni. Rugi tau kalau tak join. Sebab myboostapp akan pilih 10 orang bertuah untuk tunaikan hajat uols! You can ask for anything. Aaaaaaaanything! Up to RM2000!

Siapa nak bagi kan?

Senang sangat syarat nak join contest ni:
1. Follow ig @myboostapp.
2. Upload video/gambar berserta caption yang kreatif. 10 orang yang paling kreatif diorang akan makbulkan hajat! 1 orang boleh buat 1 entri je tau.
3. Jangan lupa letak hashtag #wishuponboost dan #dotheboost.

Ayu pun join!
Siapa baik hati sumbang love satu kali di video Ayu ok? Best betul contest ni. Seronok tengok entri orang lain. Semuanya kreatif!


Tanya laaaa kat mana mana pompuan, seterika kalau takdak, haru! Kacau mood satu hari. Kalau pi holiday, seboleh bolehnya nak hangkut seterika sekali. Camnilaaa Ayu tiap tiap hari Ahad. Seterika stok seminggu terus baju laki bini. Esok esok anak dah start masuk sekolah kena buat OT la malam Ahad. Depa kata tigapatlai boleh setel sekaligus guna seterika wap Philips ni. Tuah ayam nampak dikaki, kot tuah Ayu kat sini. 🙈 @myboostapp nak pilih 10 orang bertuah shoping 'aaaaaaanything' up to RM2000! Jadinya Ayu nak ambik peluang laaa. Seterika ni dah lama dah dok dalam wishlist. Lazada tengah bagi diskaun tu. Lebih beli seterika boleh shoping barang make up pulok! Bagi cukup RM2000. hahaha (sukahati aku ja. Harap harap tak langgaq t&c contest 🙈). Hampa kalau ada jugak hajat ni join laaa. Tak lama dah. 31 Januari depa nak umum pemenang. hehehehe #dotheboost #wishuponboost
A post shared by Siti Nuur Hidayu (@siti.nuur.hidayu) on

4 comments:

  1. Wah! rewardnya mengoncang iman! hahah ^^ nak join tapi macam tak ada harapan pulak! soo good luck sis! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. ayu cuba nasib je ni. mana tau ada rezki. ;p

      Delete
  2. Wah..macam best je ni tp insta kami private. Gudluck la sis herlittlehome.blogspot.my

    ReplyDelete