12 December 2017

Moisturizer yang patut uols cuba...

tadaaa... MINYAK ARGAN EMAS (MAE) IFLAWLESS


Orang kata paling koman nak jaga muka, moisturizer wajib ada! Alhamdulillah dipertemukan dengan MAE. Kulit jenis kering macam Ayu, sangat sangat recommend pakai MAE.

Sekali dengar... minyak? Terus rasa berlemoih kan?
Dulu Ayu pun fikir macam tu. Tapi lepas testing 3 first drop kat muka, lepas ratakan... Zasss gitu! Tak sampai 5 minit MAE meresap dalam kulit. Tak rasa berminyak, berlemoih. Tak nampak shining. Kulit rasa smooth ja. Tangan pun rasa lembut macam baby. Lepas pakai MAE terasa diri diawang awangan. Gittew~

Paling best dan paling Ayu suka, jimat!
MAE ni boleh jadi serum pagi & malam. MAE jugak boleh jadi base sebelum pakai make up. Make up tahan lama, foundation senang nak blend. Boleh jugak sapu kat bibir untuk rawat bibir kering & merekah. Ayu wajib sapu MAE kat bibir sebelum pakai lipsmatte.

Minyak Argan ni dah berkoyan koyan datang Malaysia. kan? Entah yang mana ori yang mana fake. Jangan risau. MAE 100% organik tanpa sebarang bahan terlarang. Diimport khas tau dari Morocco . Bukan main aci campur kat dapur. MAE keluaran iflawless ada "Certificate Of Organic Operation" dan diiktiraf oleh ECO Cert.

Maklumat lengkap isi kandungan dan lain lain kebaikan/tips penggunaan, uols boleh terus direct KLIK SINI

No comments:

Post a Comment