13 December 2017

Make up Cover Vitiligo Ekspres

Cover vitiligo ekspres cara Ayu. Touch up dalam kereta ja. Janji sebelum masuk kereta prep muka siap siap. Kalau tak mana nak cari sinki cuci muka bagai. hehehe.

Image may contain: 1 person, selfie and close-up

Muka togel tanpa secalit make up.
See. White spots kat mata kanan dah naik warna kulit asal. Ikut suka dia ja kan nak sat putih, sat coklat. Pattern vitiligo ni memang tak boleh nak jangka kat mana warna kulit yang akan hilang. Tapi, mostly vitiligo jadi kat bahagian yang bertulang dan bersendi. 

Image may contain: 1 person, close-up

Untuk conceal white spots, Ayu setia dengan Giffarine foundation stick. Senang bawa dan sangat sangat pigmented. Dap dap kat bahagian white spot sampai tak nampak sempadan kulit yang tak ada pigment. Giffarine foundation stick ni Ayu tak jual. Ayu beli dari Facebook Page Lovelorn.lassie.

Image may contain: 1 person, close-up

Foundation kalini Ayu pakai kryolan code 5W. Nak effect flawless, titiskan 2-3 drops Minyak Argan Emas iFlawless mix dengan foundation. Wallaaa! Serious akan rasa lain sangat hasil make up. Ok Minyak Argan Emas iFlawless ni Ayu jual. Hehehe. Boleh direct whatsapp Ayu 011 320 88344 untuk order. 24jam order diterima.

Untuk finishing, guna la your fav loose powder & spray makeup, lipstick, eyeliner & segala mak nenek yang uols ada. Siap! 

No comments:

Post a Comment