13 February 2015

Muslimah swimming suit RM75!

Niat nak pergi swimming lama dah. Tapi asyik dok tangguh je. Lagipun swimming suit elok je dok kat kampung. Lepas packing barang habis study dulu, mana pernah jenguk dah barang-barang dalam stor. Bila dah tersemangat nak swimming hujung minggu ni, my strongman dengan murah hatinya offer belikan swimming suit. Horeyy!

Lagipun perut dah besar. Confirm swimming suit lama dah tak boleh pakai. Bila google, mostly muslimah swimming suit paling murah RM170. Pastu sumanya tak boleh COD. Hmmm, mulanya nak pasrah je. Tetiba teringat pernah usha muslimah swimming suit kat Warta, Bandar Baru Bangi. FYI, kat warta ni tempat aku selalu cari jubah & tudung.

Round punya round, tak ada. Try pegi PKNS pulak. Yeyyyy! Jumpa! Tapiiiiii harga dia RM200! Tawar pun dapat kurang soploh hengget je. Hmmm, nak pasrah sekali lagi masa ni. My strongman pujuk takpela tak dapat swimming kat pool, kita pegi tempat yang tak wajib pakai swimming suit. Nak pegi mandi sungai, takut kes kencing tikus la, kes kepala air la. Pantai lak jauh. Nak pegi waterpark macam tak baloi pulak. Confirm banyak game aku tak boleh masuk sebab tengah pregnant.

Last-last balik dari Bangi aku gagah jugak google lagi sekali sebab tak puas hati strongman cakap pernah jumpa muslimah swimming suit bawah RM100. Last-last jumpa blog Pusat Borong Baju Murah. RM75 je uolss!!! Semua readystock. Yang bestnya even beli sehelai pun dapat harga borong. Boleh COD memandangkan owner ni kat Shah Alam je.


Pada aku, corak tak penting. Yang penting saiz & harga. Katanya swimming suit punya saiz ada sampai 6XL. Harga tetap sama. Phewww. Mana nak dapat? Not bad laaa corak dia. Ada dua tiga design aku berkenan. Lastly, aku pilih yang ni.


Sebenarnya aku paling tak suka kaler biru. Apa-apa barang, baju ke memang tak suka biru. Tapi sebab dalam banyak-banyak corak, rasanya yang ni paling cute & dapat cover kebulatan perut dengan keilusian coraknyeee. cewah.

Cop! Blog ni bukan jual swimming suit je. Banyak lagi kategori2 lain. Telekung, jubah, blouse, kids punya swimming suit. Haaaa, semua harga borong kot! Kakak ni tengah update lagi stock yang ada. So soon akan banyak lagi choice. 

Kalau berminat, pegi la usha-usha!

6 comments:

  1. materialnya ok x? tebal atau nipis ye..? teringin jgk nak beli.. hihihiii ;)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. materialnya tebal & paling penting selesa pakai! Boleh tengok saya pakai swimming suit ni di entry "Hujung minggu di swimming Pool Presint 5, Putrajaya" ;)

    ReplyDelete
  3. Akk dekat mane nak beli baju swimming suit murah nie..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai ;)

      ayu beli kat page ni http://www.pusatborongbaju.com.my/
      Boleh usha kat page tu ye. Mungkin ada perubahan harga sebab ayu beli swimming suit ni tahun lepas. hehehe

      Delete
  4. Blh whatapp saya 01132300015 atau bgi number fon owner... Mmg sdg cari baju renang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai ;)

      ayu beli kat page ni http://www.pusatborongbaju.com.my/
      Boleh usha kat page tu ye. Mungkin ada perubahan harga sebab ayu beli swimming suit ni tahun lepas. hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...