13 October 2014

Apps thorbaek - Period Tracker

Choi! Girlssss, ada yang tak suka tanda hari-hari special! Lepas baca entri ni sila muhasabah diri. Penting tau tak kita kenalpasti hari-hari istimewa sekali setiap bulan. Tambah-tambah siapa yang dah kahwin. Lagi laaaaa kena tau kitaran masing-masing.

Kalau dulu dalam purse mesti ada kad kalendar kecik untuk tanda period. Tapi tu la, tiap kali nak tanda teraba-raba satu rumah cari pen. Tapi sekarang dah tak payah risau dah sebab dah ada android apps paling best pernah aku guna setakat ni - Period Tracker!

Cepat-cepat install dalam smartphone korang!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...