15 September 2014

Vitiligo Bond Malaysia - Facebook Group

Lama tak share pasal vitiligo. Ada good news! hehehe, Good news tu nanti simpan kat next entri. Entri kali ni aku nak promote lagi sekali facebook group satu-satunya kat Malaysia ni yang mengumpulkan 'insan terpilh' ataupun 'orang-orang istimewa': VITILIGO BOND MALAYSIA.

Group ni mula-mula aku masuk tak sampai 20 orang pun. Kira aku antara senior dalam group ni la. wahaha. Tapi sekarang, dah nak cecah 300!!! 


Sesiapa yang kat luar sana yang senasib dengan kami, jangan malu-malu request masuk group. Kat sini kita semua sama. Boleh share masalah, kongsi pendapat, tukar-tukar pandangan bla bla bla... Jom!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...