16 August 2014

i.y.o.u kini I & You


Hi u olls!
Lamanyaaaa tak ketuk keyboard kat sini! Ada orang rindu tak?? keh3.

Beberapa bulan sebelum ni life aku memang hectic gila. Salah satu bab dalam hidup yang jadi rahsia Allah sekarang bukan lagi rahsia. Lepas jadi pungguk merindu purnama dan lepas drama antara dua darjat at last Mr. Right yang aku sangka selama ni jauh rupanya bebetul depan mata sekian lama. Betul la cakap orang, jodoh tu datang tanpa diduga. Sendiri mau ingat, malaikat maut pun datang tanpa diduga juga. hoho.

Bila diri dah bertukar status, semangat nak berblog mula naik balik sebab nak poyo macam orang lain cerita bab tawen-tawen macam blogger lain. wahaha. Sekali gus, blog ni pun dah bertukar status.


InsyaAllah 'putera raja' pun nanti turun padang ketuk keyboard kat sini sebab dia pakar & dah lama teringin nak menulis untuk 1 topik. Topik apa? Jeng3! Bersama la kita doa kerajinan 'putera raja' meningkat. hoho.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...