09 January 2014

throwback: bukan semua orang dapat rasa...

...kena sepak dengan lembu.

Banyak kali aku kena sepak. Kat bahu, kat kaki, kat dahi. Tapi part kena 'ciom' ni paling aku tak boleh lupa. Ngeri dia lain sikit dari part lain kena tendang. Pecah mulut luar dalam. Nasib tak patah gigi.

Bila kena sepak semua orang tanya. Sakit tak?
Macam nak bagi jawapan dengan kaki je soalan ni.

But well, sakit kena sepak tak dapat nak imagine kan. Tu luka yang pada zahirnya boleh nampak.
Luka kat hati???


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...