01 January 2014

Sayonara 2013. Ahlan wasahlan 2014

Tahun baru, wajah belog pun baru, dengan harapan aku dapat 'hidopkan' balik belog yang main cak kun cak dari tahun lepas. Herm, boleh masuk dalam list azam tahun 2014 ni. WAHAHA.

Sebelum merapu meraban macam biasa, moh kita sesama lafaz alhamdulillah, Allah bagi can kita celik mata dalam tahun baru. Nama pun manusia, iman naik turun. Tak boleh lari daripada dosa. So, jangan sia-siakan masa yang Allah kurnia untuk bertaubat. Pesanan ikhlas untuk semua espeshely orang yang dok menaip entri ni. *tamparpipibertalu-talu*


p/s: next punya next entri banyak throwback punya cerita. banyak sangat benda nak share

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...