17 August 2013

Hotel Sri Senawang, Senawang, Negeri 9

Interview yang tak terduga jadi rezeki tak terduga kepada Hotel Sri Senawang. Lepas call invite Paen as co-pilot, terus dia search any available hotel. Bagus giler ah, Paen. Pengapit pun dia, PA pun dia. HAHA. Nak cari hotel ni, cari Taman Senawang Indah. Memang dalam taman ni hotelnya. Kami firstime datang tak sesat pun cari.


Oh ye, Gambar-gambar kat bawah ni credit to Sri Senawang Hotel official page. Ada je gambar dari phone tapi sebab aku sampai pun malam. Gambar tak berapa nak cun. 

Masuk-masuk je dah teruja. Comel & kemas gila decoration ruang legar. Lepas panjat tangga, kami lintas satu part cun. But berpagar. Sebab malam kan. Tapi memang cun habes. Sayangnya kami tak sempat nak posing kat sini.


Kami pilih Superior Twin Bed Room. RM70. Pintu bilik pakai scan system. Memang secure habes. Sekarang apa lagi, Jom terjah bilik!!!


Weyyy! Bilik dia tersangat la comel! Simple decoration but awesome. Paling tak leh blah dalam 1 bilik ada 3 jenis & bentuk lampu bilik. Rambang mata nak guna yang mana satu! Wifi, Astro suma ada la macam biasa. 7Eleven pun dekat. Sederet dengan hotel. Just diorang punya tilam tak best sangat. Terasa besi spring katil. Tapi tidur lena jugak!!! HAHA. Dalam page hotel tak tunjuk toilet. Macam biasa, aku suka check toilet dulu. Terbaikkkk! Aku suka toilet dia. Luas pun luas. 


Anyway, ada hot story malam tu.


Bapak terkejut gila babun masa kena terjah! Tak pasal kena sound sebab lambat bukak pintu. Yela, takkan nak main bukak je tak sarung apa yang patut. Even tak buat salah tapi ketaq lutut dibuatnya. Paen dah diam seribu bahasa. Kaget. Aku tak tau la malam tu ada ke tak couple kena cekup. Huh. Pengalaman nih. Overall, hotel bajet kalini memang terbaikk! 

TERIMA KASIH HOTEL SRI SENAWANG
"your affordable hotel"
Model hotel pun dia jugakkk. HAHAHA

2 comments:

  1. hahahaha. sapa nak PA serba boleh sila call saya.


    pergh model mane yg terlepas ujibakat berat badan ni. gemoks. -,-

    ReplyDelete
  2. owhh.. macam best jer hotel nie.. nak try aaaa.. hue hue hue

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...