10 July 2013

#Ramadhan 1: Mak kat Selama, Abah kat Bidor

First day Ramdhan tahun ni tak semeriah sebelum ni sebab terpisah lebih kurang 180km Selama-Bidor. Mak kat Selama, Abah kat Bidor. Adik-adik semua kat hostel. sobs. sobs. sobs.

Kejap lagi lepas zohor aku & big bro nak ke Bidor, teman abah berbuka. Esoknya nak ke UM, pastu barulah sesama balik ke Selama dengan abah sekali.

Apa-apa pun,


Jom sama-sama kita jadikan puasa tahun ni lebih baik dari puasa tahun lepas! Apa pun target korang puasa tahun ni, at least kita upgrade diri kita setapak, hokey!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...