25 July 2013

[4] Novel 'Anehnya Cinta'

Tuah ayam nampak dikaki, tuah aku jarang-jarang nak nampak kat mana bila join contest. Dalam ratus-ratus join contes/giveaway, baru 4 kali ada tuah. ngahaha. Alhamdulillah, dah sampai dah hadiah tempat kedua MY CAREER PHOTO CONTEST.


Dah lama ni tak baca novel cintan. Asyik layan RAM je. HEHE. Anyway, thanx FIK!

3 comments:

  1. tahniah....novel aku byk lg ni xbaca...kena cari mood dulu...hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah.. sy pun suka baca novel.. best ke citer ni?

    ReplyDelete
  3. ::CIK LYNN::
    tenkiu2. hehehe. tau takpe. aku pun dah lama tak baca novel. memang kena cari mood.

    SeputihSalju
    Tenkiu! setakat ni ayu baca ok la jalan cerita dia. Biasa la, typical novel cintan kan. HAHA. Apapun, memang tak boleh lawan novel Ramli Awang Mursyid. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...