25 July 2013

[4] Novel 'Anehnya Cinta'

Tuah ayam nampak dikaki, tuah aku jarang-jarang nak nampak kat mana bila join contest. Dalam ratus-ratus join contes/giveaway, baru 4 kali ada tuah. ngahaha. Alhamdulillah, dah sampai dah hadiah tempat kedua MY CAREER PHOTO CONTEST.


Dah lama ni tak baca novel cintan. Asyik layan RAM je. HEHE. Anyway, thanx FIK!

3 comments:

::CIK LYNN:: said...

tahniah....novel aku byk lg ni xbaca...kena cari mood dulu...hehe

SeputihSalju said...

tahniah.. sy pun suka baca novel.. best ke citer ni?

iyou said...

::CIK LYNN::
tenkiu2. hehehe. tau takpe. aku pun dah lama tak baca novel. memang kena cari mood.

SeputihSalju
Tenkiu! setakat ni ayu baca ok la jalan cerita dia. Biasa la, typical novel cintan kan. HAHA. Apapun, memang tak boleh lawan novel Ramli Awang Mursyid. hehe