10 June 2013

Matcha Green Tea Ice Cream

Bukan mamak punya aiskrem.
Mat Cha punya pun bukan jugak.

Matcha ni sejenis teh hijau. Aku jumpa Matcha Green Tea shop ni kat AEON Tebrau, Johor. Basically kedai ni jual herba yang berasaskan teh hijau Matcha ni lah. Apa yang menarik diorang ada product berbentuk aiskrem. Macam Mcd punya sundae.


Sedap! Dalam banyak-banyak green tea aiskrem yang pernah aku rasa, yang ni paling sedap. Tapi aku tak puas hati sket dengan 'ketinggian' aiskrem ni. Harga RM3. Aiskrem Mcd baru RM1.50. Nasib baik sedap. 

Dear owner,
Seandainya anda sedang membaca entri ini, 
harap anda menimbang tara harga atau 'ketinggian' aiskrem anda .

Regards,
''Peminat Matcha Green Tea Aiskrem"

Muncung tak puas hati sebab aiskrim ''tak cukup tinggi''

1 comment:

  1. dah follow balik.. terima kasih follow blog saya.. by the way, nice blog :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...