10 June 2013

Kena attack dengan ''anon''

Aku tak pernah nak sekat sapa-sapa yang nak tinggalkan komen kat blog ni walaupun guna title "anonymous". Tapi sejak kebelakangan ni aku ter-annoyed pulak dengan "anonymous". dah nama pun "anonymous", ntah dari mana datang mestilah tak tau. So sekarang ni aku ubah setting peng-komen yang boleh komen hanya yang ada ID je..

Sampai musim perang, si "anonymous" ni aim kat 1 entry je.. ada la dua tiga entry aku yang dah jadi mangsa. Komen yang masuk spam jangan cakap la. Beribu. Kenapa ntah ye? Ada sesapa yang pernah jadi macam ni?


1 comment:

  1. pernah sesangat... masalahnya komen dia tu tak ade kaitan pun dgn entry... kalau sy memang delete je komen tu... tak penting pun...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...