17 February 2013

Jom melantak kat BistroMAEPS

Dulunya famous dengan nama 'Steamboat MAEPS'.. Tapi sekarang dah berwajah baru tempatnya dan dinamakan 'Bistro MAEPS'.. Wajah je baru? Taklah, mesti la semua benda baru.. Kalau korang pernah singgah steamboat MAEPS ni dulu, cuba korang curi masa untuk pegi lagi sekali.. Confirm lain 120%! Yang tak pernah pergi, lagi laa.. Cepat grab masa lapang korang untuk singgah Bistro MAEPS ni..

Kalau dulu bukak dari dari petang ke malam je, sekarang dari pagi beb! Bukan takat pakej istimewa steamboat, pakej breakfast & lunch pun ada sekarang.. 



Amacam? Korang boleh datang terus/walk-in ke Bistro MAEPS ni, jangan risau.. korang nak booking tempat, call je no.phone dalam banner kat atas ni sebab customer memang tak dapat jangka tambah-tambah weekend.. Kalau nak book untuk event pun boleh.. Dah ramai dah orang book untuk event macam wedding & majlis reunion..

Facebook Bistro:

Blog Bistro:

p.s: aku pernah melantak kat sini ke tak? Bukan takat melantak, cuci pinggan mangkuk kat sini pun aku pernah.. 

3 comments:

  1. hyee ! Edd Follow sinii . jempot follow Edd balikk yaa ! tengss . salam ukhueahh ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...