07 January 2013

Facebook Group: Vitiligo


Terharu gilee aku bila one of vitilgo fighter made an effort untuk tubuhkan satu facebook group khas untuk pesakit-pesakit vitiligo named Vitiligo Bond Malaysia...

Baru seminggu aku jadi ahli group ni nad guess what? Group Vitiligo Bond Malaysia sangat-sangat beneficial sebab all the sufferer boleh kongsi pengalaman, guna ubat apa, pegi klinik mana, terima treatment macamana... Sedikit sebanyak menghilangkan keresahan dijiwa yang bukan aku jer menderita mentally dengan vitiligo ni... (cewah keresahan jiwa gitu)

Till now 20 orang jer ahli dalam group ni... Aku harap bilangan akan bertambah sebab makin ramai ahli, makin banyak info kita boleh exchange dan yang paling penting kita ada 'kita' untuk sama-sama kuatkan semangat dan gain self-confidence as a normal person... Nanti bila dah ramai baru syiok nak buat gathering!

Pesakit vitiligo yang lain kat luar sana, Jom klik gambar & meriahkan community dalam group ni!!!!

5 comments:

  1. awak sakit iyou? rindu sungguh akak dgn awak :D

    ReplyDelete
  2. take care kak . insyAllah akak akan sembuh ^^

    ReplyDelete
  3. take care kak . insyAllah akak akan sembuh ^^

    ReplyDelete
  4. akak singgah dr blog lynn...semoga ayu terus tabah menghadapi ujian ALLAH ye dik

    ReplyDelete
  5. tabah dan sabar ya dgn dugaan ni...fuhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...