19 December 2012

Ibarat ada lesung tanpa batunya

Hujung-hujung sem time duit sengkek ni laaaa adapater lappy nak meletop... Aku tau laaa dah 5 tahun kau berkhidmat untuk aku tapi sabor la kok yer pun nak meletop... Meletop masa aku amek skrol degree ker... 

Ada lappy tapi tak boleh on... Apa jadah???

macam mana aku nak berhibur dalam study week nanti???
macam mana aku nak stalk facebook orang???
macam mana aku nak dengar suria.fm online???
macam mana aku nak hupdate belog???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...