10 November 2012

i've been proposed and... i accepted!

Yup, aku dilamar... Dilamar via emel... Romantik tak? okay, tak sebab tak ada orang leh baca proposal tu melainkan aku... Dah la bukak emel lambat seminggu... Dah basi tau tak?! Kesian orang yang propose aku tu... Tapi.... "demi chenta nan suci, ku rela korbankan.. kepentingan diri...." (nasyid Inteam)

Relax... Relax... Jangan nak propa sangat dekat sini okay... Sebenarnya aku 'dilamar' untuk diinterview as pesakit vitiligo atau pun term yang aku selalu guna kat dalam blog ni vitiligo-ian... Dah lama dah aku terima lamaran interview ni tapi sebab tak betul-betul confirm tarikh untuk interviewnya, aku malas nak update takut-takut benda yang kita plan tak jadi kannn...


At last, kami pilih cuti midsem untuk sempurnakan sesi interview ni sebab alang-alang aku balik kampung, dekat siket dengan USM, Penang... So senang la perjalanan 3 hari aku untuk interview ni...

Benda yang buat aku sangat teruja, ni bukan interview biasa... En.Saifudin nak buat ala-ala short filem as dokumentari khas untuk vitiligo dan aku adalah heroin dalam dokumentari tu... Phewww! bajet heroin you'olls.... 

So macam mana perjalanan aku untuk shoot dokumentari tu, nanti aku update k! *bajet ramai jer yang baca blog kau*...

p/s: sob.. sob.. sob.. plan punya plan dari dulu nak jumpa sorang sahabat aku ni sampai sekarang tak terjumpa lagi.. sedey!!! bila boleh jumpa niiiii... T_T

4 comments:

ZaNaUs said...

nak jumpe aku ke wei?? *saje buat2 tataw* mai la datang sini. huk3.

iyou said...

ha laaaa... aku nak jumpa hg laa tapi nk bt camna suma benda yg aku plan x dapat nak jalan.. sobs3

Lantoi said...

Emm, bagus jugak ader short camtu, saya pun boleh joint gak kalau bolehlah... By the way saya celah masuk ni sebab senasib dgn adiklah...

iyou said...

@Lantoi insyaAllah kalau ada pape event lain untuk vitiligo saya update ^^

oh i see.. ramai rupanya yg ada vitiligo ni.. takpe, keep be strong together, k! ^^