23 November 2012

day 3 shooting - babai USM, babai Penang

Last shoot untuk hari ketiga tak banyak... 2 scene jer tapi part ni paling banyak kena repeat... First, repeat sebab photographer bertukar, so teknik beliau shoot lain siket... Banyak angle beliau amek dan banyak kali jugak aku kena buat benda yang sama... But, nice! Diorang ni memang berbakat... Second, sebab banyak kali gelak... Sebab hari ketiga, so aku mula 'in' dengan krew shortfilm nih...

Lepas lunch, last task untuk aku: recording monolog...
Dengan berkahirnya recording monolog, maka berakhirlah tugas aku sebagai heroin dalam shortfilem nih.. Bila nak release aku sendiri tak sure... Just tunggu~

rezeki tolong orang ^^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...