23 November 2012

day 3 shooting - babai USM, babai Penang

Last shoot untuk hari ketiga tak banyak... 2 scene jer tapi part ni paling banyak kena repeat... First, repeat sebab photographer bertukar, so teknik beliau shoot lain siket... Banyak angle beliau amek dan banyak kali jugak Ayu kena buat benda yang sama... But, nice! Diorang ni memang berbakat... Second, sebab banyak kali gelak... Sebab hari ketiga, so Ayu mula 'in' dengan krew shortfilm nih...

Lepas lunch, last task untuk Ayu: recording monolog...
Dengan berkahirnya recording monolog, maka berakhirlah tugas Ayu sebagai heroin dalam shortfilem nih.. Bila nak release Ayu sendiri tak sure... Just tunggu~

rezeki tolong orang ^^

No comments:

Post a Comment