21 November 2012

day 2 shooting - angin bayuuu membawa dirikuu~

holaaaa... Lama gak tersangkut citer shoot-mengeshoot aku nih... Bajet leh cerita tetiap hari lepas shooting tapi seryes penat weh! Habis je shooting harituh terus rush balik Selama, packing2 then balik Bidor... Esoknya terus balik UPM... Dan bermulalah hidup yang kelam-kelibut kalau balik UPM... Sebab tuh lambat hupdate... *ade orang tunggu ke entri ni =_=*

Merujuk kepada perkara di atas, mr.director bawak aku & extra ke Feringgi... Huaaaa, lama gila beb tak datang sini... Alhamdulillah dapat jugak hirup udara segar tepi pantai... Cuma mata je tak berapa segar tepi-tepi pantai cengginih...

dokumentary in the making

Alkisahnya scene kat pantai nih takde pun, tapi idea mencurah-curah datang ke kepala hotak mr.director... Aku menurut je mana aku boleh buat... Tapi scene kat pantai nih memang tak ley blah... Jenuh aku nak buat... Memula tak sanggup aku nak buat sebab dah la depan orang ramai, berlakon lak dengan orang yang aku tak berapa kenal... Pasrah jer aku time tuh... Paling best photographer sentiasa motivate dengan "ok nice shot!"

salah satu scene kat tepi pantai 

 Habes je shoot kat tepi pantai, aku dibawak ke rumah mak wan untuk dijadikan family aku dalam dokumentari ni... Time ni pun segan sangat-sangat sebab tak pernah kenal mak wan tiba-tiba kena berlakon panggil mak... huahuahua.. Tapi alhamdulillah, mak wan sangat-sangat sporting... Dahla jamu kitorang makan macam-macam petang tuh...

scene kat rumah mak wan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...