12 November 2012

day 1 shooting - teruja

About 8.45am aku selamat sampai di negeri yang fofulerr dengan jambatannya... Thanx a lot to my big bro sebab sudi hantar... Lepas exhange kereta, bermula la perjalanan aku as heroin dalam short film nih...

*puiii! heroin laaa sangat*

cakkk! kedatangan aku disambut dengan cupcake chomel2!
thanx mr. director

Aku ingat dapat la sambung tidor kat bilik tumpangan sebab malamnyer aku tak leh lena... Masa breakfast dengan mr.director, aku dapat schedule shooting untuk 3 hari... pergh! Harini jugak kena setelkan scene-scene penting untuk short film ni... Pasrah.. Pasrah... Macam ni rupanya orang layan kat pelakon yang baru nak up... 

*puiii! lagi sekali* 

So first set kat library & kedai siswa USM... And then set paling penting Adventist Hospital & Klinik Dr. Ko...

Dr.Prem ada rupa Salman Khan dak??? haaaa, yang tu tunggu shortfilm siap kay

Alhamdulillah semua scene setel even aku baru nak belajar... mr.director & photograher memang terbaik, banyak ajar & kasi idea macam mana aku kena buat... Tak lupa jugak ada 2 orang penting kat belakang tabir yang sentiasa kasi semangat: Biha & Syuk...

Nanti dah siap shortfilm tu tengok la sendiri scene-scene yang aku sebut nih... Kang cerita kat sini boring lak korang tengok shortfilm tu nanti kan...

p/s: tak banyak gambar dari phone aku sebab bz shooting T_T

No comments: