12 November 2012

day 1 shooting - teruja

About 8.45am Ayu selamat sampai di negeri yang fofulerr dengan jambatannya... Thanx a lot to my big bro sebab sudi hantar... Lepas exchange kereta, bermula la perjalanan Ayu as heroin dalam short film nih...

*puiii! heroin laaa sangat*

kedatangan Ayu disambut dengan cupcake chomel2!
thanx mr. director

Ayu ingat dapat la sambung tidor kat bilik tumpangan sebab malamnyer Ayu tak leh lena... Teruja punya pasal. Masa breakfast dengan mr.director, Ayu dapat schedule shooting untuk 3 hari... pergh! Harini jugak kena setelkan scene-scene penting untuk short film ni... Pasrah.. Pasrah... Macam ni rupanya orang layan kat pelakon yang baru nak up... 

*puiii! lagi sekali* 

So first set kat library & kedai siswa USM... And then set paling penting Adventist Hospital & Klinik Dr. Ko...

Dr.Prem ada rupa Salman Khan dak??? haaaa, yang tu tunggu shortfilm siap kay

Alhamdulillah semua scene setel even Ayu baru nak belajar... mr.director & photograher memang terbaik, banyak ajar & kasi idea macam mana Ayu kena buat... Tak lupa jugak ada 2 orang penting kat belakang tabir yang sentiasa kasi semangat: Biha & Syuk...

Nanti dah siap shortfilm tu tengok la sendiri scene-scene yang Ayu sebut nih... Kang cerita kat sini boring lak korang tengok shortfilm tu nanti kan...

p/s: tak banyak gambar dari phone aku sebab bz shooting T_T

No comments:

Post a Comment