22 October 2012

spam messages

Tergerak hati nak check spam comment belog ni.. hado ke kena spam? Bukak-bukak hamekkkk kau... berpage-page... <--- ade ke word macam ni? Yang aku peliknya komen spam ni sume dia letak kat 1 entri jer...


Apekena si Anonymous ni asyik dok komen kat entri yang sama? Pelik... Nasib baik masuk spam.. senang sket aku nak delete... Kesian Man Yusoef bloglist punya entri ni kena serang dek spam... hohoho...

2 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum..

iyou, nak tanya pasai ubat vitiligo yang ada kesan tu boleh???

mabdul11@hotmail.com

Anonymous said...

Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!