05 September 2012

SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER !


Tetengah pagi buta ni alang-alang tengah blogwalking terjumpa 1 segmen 'meramaikan rakyat' kat belog nih..  

Bila no. 'rakyat' kat sebelah dah lama tak berganjak..
Bila setiap entry 'berpusu-pusu' komen TAK masuk..
Bila shoutbox sunyi sepi..
Tu bukti dah lama tak join menda-menda gini.. kehkehkeh..

Tambah kawan kat alam maya lagi best.. Kadang-kadang boleh jumpa kawan yang dah lama lost contact dalam tak sedar..\

Klik banner untuk sama-sama join! ^^



10 comments:

  1. jom follow, saya dr segmen yg sama

    http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  2. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    FOLLOW SINI DRI SEGMEN Y SAMA
    SALAM KENAL..

    ReplyDelete
  3. done follow.. dari segmen yg sama... jemput ke blog naz ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  4. salam bersegmen.. hehe ^^
    balas kunjungan sini n follow :)

    ReplyDelete
  5. segmen sama, ieza dah folo sini. jemput folo ieza :)

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  6. dtg dr segmen yg sama... utk memenuhi syarat sy follow blog ni...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

    ReplyDelete
  7. jalan sini^^

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama!=) Dah follow kamu, nanti follow balik ya.;) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...