05 September 2012

SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER !


Tetengah pagi buta ni alang-alang tengah blogwalking terjumpa 1 segmen 'meramaikan rakyat' kat belog nih..  

Bila no. 'rakyat' kat sebelah dah lama tak berganjak..
Bila setiap entry 'berpusu-pusu' komen TAK masuk..
Bila shoutbox sunyi sepi..
Tu bukti dah lama tak join menda-menda gini.. kehkehkeh..

Tambah kawan kat alam maya lagi best.. Kadang-kadang boleh jumpa kawan yang dah lama lost contact dalam tak sedar..\

Klik banner untuk sama-sama join! ^^



10 comments:

Dalila Abdul Razak said...

jom follow, saya dr segmen yg sama

http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

FOLLOW SINI DRI SEGMEN Y SAMA
SALAM KENAL..

~PILOT LOVER~ said...

done follow.. dari segmen yg sama... jemput ke blog naz ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

FairuzJaafar said...

Salam perkenalan :)

Michelle Hopell said...

salam bersegmen.. hehe ^^
balas kunjungan sini n follow :)

iezayusof said...

segmen sama, ieza dah folo sini. jemput folo ieza :)

http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

Faizul Osman said...

dtg dr segmen yg sama... utk memenuhi syarat sy follow blog ni...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

Amalia said...

jalan sini^^

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Dah follow kamu, nanti follow balik ya.;) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^