08 September 2012

hobi tapi malas.. apecelop?


Ni kalau customer punya memang kena hayun periuk belanga dah ni.. Start dari minggu ke 3 puasa sampai sekarang tak siap lagi crochet beg ni.. ayoo~

Lepas post kat sini agaknya ada sikit semangat kot nak crochet beg ni sampai siap.. Mana taknya, baru 2 minit buat menda alah ni mata dah berair sebab mengantuk.. Mengalahkan ngantuk baca buku sejarah! Unless time tuh memang betul-betul ada mood nak mengait.. Berjam duduk pun takpe.. (Tapi tak siap pun jugak lagi.. =_=')

Tak sabar nak tunjuk beg yang dah siap tapi malas buat.. Tambah-tambah ada novel abang Ramlee kat sebelah.. huaaaaaa!

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...