29 July 2012

Majlis Santapan Malam Rejimental

lepas photoshoot kat UUM, terus packing barang rushing balik UPM sebab malam 18Julai Majlis Santapan Malam Rejimental bersama Sultan Selangor a.k.a canselor UPM pulak menanti. Letih memang tak dapat kira laa. rehat ZZZ dalam bas je sepanjang perjalan balik UPM.

MSMR kali ni kurangnya servis serving makanan sangaaat la lambat. sepatutnya majlis tamat paling lambat jam 10.30pm tapi dah terlajak hampir pukul 12.00am baru bergerak balik. komen dah bagi, harap pihak hotel dapat improve kalau ada yang pilih Hotel Pan Pacific, KLIA lagi untuk messnight. lain-lain hal tak ada apa, semua yang dirancang dapat dilaksanakan cumanya ada part-part yang kena potong sebab serving makanan ambik masa lama sangat.


sesi bergambar bersama Tuanku canselor UPM, Sultan Sharafuddin Idris Shah
pasangan aku malam tu. bukan aiman azlan yer, tapi fadhil. abang aku ^^

kenangan sebelum balik dengan memember seperjuangan

No comments: