02 June 2012

study week kat langkawi... study kerr???


insyaAllah I'll have loooong journey tonight to North of Malaysia with my beloved friend - Kak Za accompanying our supportive lecturer - Prof Razak on Animal Science conference for a week... a week??? yup! and that's week suppose I've to cling-with-book for final exam... GREAT!!! =_='


agak-agak boleh ke fokus study dengan godaan-godaan yang ada kat Langkawi tuh??? dah la semingguuu... tapi takpa, lecturer promised that he'll often remind us to study.. as we help him, then he will pay us back... aku tak mintak balasan pun tapi Prof cakap ada ganjaran kalau tolong orang... hehehehe... we'll see it!

eh??? apa kejadah aku tetiba banyak speaking dalam entri kali ni???
arghhhh! macam mana ni??? I've fallen for Edward Cullen! ni laa akibatnya bila dah belajar tengok movie berangkai, I'd dream of him every night!



apa-apa pun, doakan aku pergi balik dari Langkawi dengan selamat yer!  insyaAllah ada kesempatan aku update apa aku buat kat sana, ok???

1 comment:

::CIK LYNN:: said...

peeerrggghh...srnok tu...hv a safe journey, dear...;)