13 June 2012

shoutbox baru - user friendly


shoutbox yang lama renyah sikit sebab kena isi form one-by-one kan??? bayangkan blogwalking 30 belog baru, 30 kali jugak laa kena taip nama & url belog kita... agak menyakitkan hati disitu sebenarnya....


bila dah survey belog lain dah ramai pakai shoutbox macam ni... senang! user friendly bak kata  tokwan aku... sebabnya shoutbox ni dah detect siap2 nama kita + url... untuk shoutbox ni aku pakai shoutbusuk... 

ada banyak lagi web yang sediakan shoutbox free macam ni...
so apa lagi??? yang mana belum tukar, jom tukar! ringankan tangan member-member kita yang blogwalking ^^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...