13 June 2012

ibu susuan - aplikasi kat kucing?


ingat lagi tak cita kucing hutan haritu??? sekarang dah tambah lagi sekor tau! kebetulan ada member abah pun bela sekor lebih kurang sama besar... lepas bertumbuk discuss, member abah setuju nak jual... terharu sangat sebab abah jaga welfare untuk kucing hutan ni... sekarang dah ada sepasang kucing hutan kat rumah!


kucing hutan ni dah membesar tapi kalau ikutkan umurnya dia belum cerai susu lagi... sebelum ni kami suap susu (bancuh sendiri) guna syringe sebab dia memang tak pandai nak hirup air guna mulut sendiri... ceh! manja-mengada-ngada kan kucing hutan ni!

kebetulan nak dijadikan rezeki kucing hutan, kucing kat rumah bersalin... eh! beranak...

saja cuba-cuba letak kucing hutan kat perut si ibu untuk menyusu... si ibu sikit pun tak marah!!! seronok sangat tengok bila si ibu layan anak kucing hutan macam anak dia sendiri...

menyusu bersama adik beradik susuan.. ahaks! comel!!!
setakat ni kucing hutan membesar dengan sihatnya bersama kawan baru... tak sabar sangat nak tunggu dia besar... mesti lagi comel!!!

11 comments:

  1. salam kenal.comelnyeee kucing awak!.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  2. saidatul adani: alhamdulillah, rezeki dapat kucing yg comel2 ^^

    Sherwieyna Muzzawer: salam kenal!! ^^ tq yer~

    ReplyDelete
  3. comel...gera sngt klu tgok kucing.nk cium2 jek.hehe

    ReplyDelete
  4. Nak pelihara kucing hutan kena ada permit dr perhilitan ooo..

    ReplyDelete
  5. mizah: haah. dah roger2 orang dah mmg kena ada permit. in progress utk mintak permit bela la ni. huhu

    ReplyDelete
  6. senang ke susah nak mohon lesen bela kucing hutan nih?

    ReplyDelete
  7. @iyou
    assalamualaikum, sangat menakjubkan. what if i said i like to adopt those kitten, what would u say bout that? for your information those kind of kitten need special care and also need licence to keep/adopt them.

    ReplyDelete
  8. just send me an email iqbalmismael@gmail.com

    ReplyDelete
  9. so how much is the permit,,coz akak bru ada kucing ni

    ReplyDelete
  10. Masih bela lagi anak kucing hutan tu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...