05 March 2012

bawal 2 tone!


tak sempat reda lagi dengan trend tudung express & selendang/pashmina, sekarang giliran die-hard-fans untuk tudung bawal lak!
untuk orang-orang kat luar sana yg "kita serupa" tak reti pakai tudung express/selendang, here its come!!! siapa kata tudung bawal ketinggalan sekarang?

sangat cantik! aku dah beli 4 warna tudung nih.. rambang mata nak pilih! siapa yang nak usha tudung bawal 2 tone nih, boleh pergi & 'like' page


bukan tudung 2 tone jer ada... kalau nak tudung lain pun belambak kat page Qiyaya e-Shop.. harga dah sememangnya berpatutan sebab tuan punya bisnes nih sendiri student.. hanya student jer tahu kehidupan student macam mana kan? hehe.. tunggu apa lagi??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...