25 February 2012

orang bertuah i.y.o.u first giveaway!

masa yang ditunggu-tunggu dah tiba! sekarang, masa untuk aku umumkan 3 orang bertuah hasil cabutan random.org yang aku sendiri buat...
بسم الله الرحمن الرحيم



!!!TAHNIAH!!!
dear lucky blogger, please send your:
full name:
address:
url blog:
to ridziyou@gmail.com before 27th Feb 2012 
Seryes rasa tak puas hati... ikutkan hati nak bagi kat semua orang hadiah sebab sudi join simple GA nih... last but not least, tahniah untuk 3 orang  bertuah kat atas & terima kasih sekali lagi coz sudi join... keep in touch, okey! insyaAllah rezeki lebih next time akan muncul banyak lagi GA... =)

8 comments:

najwasafura said...

tahnx a loy iyou !

Arol Mubin said...

Belum ada rezeki lagi. Apa pun, tahniah kepada para pemenang! :D

fieda said...

TERIMA KASIH..SAYA EMAIL SEKARANG

fieda.rafli@yahoo.com

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

dah email tq

::CIK LYNN:: said...

thniah suma...=)

abazilah said...

Congrats winners . :)

najwasafura said...

najwa da email ary 2.. maybe xsampai..najwa da sent yang ke-2

nice smile..beauty life... said...

thanx alot...hadiah da sampai.. :)