22 February 2012

entri kilat

sempat lagi nak post satu entri sebelum maghrib... malam ni ada kelas pulak sampai pukul 11... takut tak sempat pulak...

i.y.o.u first giveaway akan ditutup tepat jam 12.00pm malam ini... so, ada lagi beberapa jam untuk siapa yang berminat nak join... even hantar entri jam 11.59pm pun aku terima... so siapa yang berminat ada can lagi! mana tau masuk last minit jadi orang bertuah... setakat ni latest peserta 49 orang... alhamdulillah, terima kasih pada yang join... sabar yer... kita tunggu sama-sama siapa orang bertuah tuh aku akan cabut undi...

oppp! sebelum nak bersiap pergi kelas lepas mghrib ni....
nak pesan kat semua orang...

"JANGAN PERCAYA"
nantikan kemunculannya
kih kih kih


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...