01 January 2012

Wuuhuu!

thanx a lot to Aman Wan sebab dia dah promote Wuuhuu!
eh? apesal aku greet cam wakil Wuuhuu ni...
tak, aku nak say thank you kat  Aman Wan  sebab promote online comic!
sadisnya aku penggemar komik tak tahu pun kewujudan web Wuuhuu ni...


siapa pernah pergi rumah aku boleh check bertimbun-timbun komik aku kumpul.. komik-komik tu aku kumpul masa zaman sekolah menengah.. siapa ingat komik Ben paling femes, Le Gardenie???
kalau korang tak pernah dengar pun nama Ben maksudnya korang bukan penggemar komik la tuh.... bukan Ben Ashaari laaa...


tapi disebabkan lanjut usia dengan hidup yang tak terurus kat menara gading sekarang, aku dah tak berkesempatan nak jenguk kedai-kedai buku untuk update komik aku.. sedih!

tapi sedih aku terubat sebab dah jumpa wuuhuu!!!
tak payah bazir duit beli buku dah..! kih kih kih..
tak payah penat-penat pergi kedai buku gaduh dengan mamak sebab komik latest tak sampai lagi!
suka komik jugak?
jom ber wuuhuu dengan aku

3 comments:

  1. thanks ziarah blog saya...

    komik? saya memang penggila komik dulu... bermula dengan majalah ujang... komik2 hongkong (pedang setiawan, dewata raya dll)... majalah gempak... manga jepun.... tapi sekarang lebih fokus dengan buku2 dan novel..... sbb bacaan santai tu untuk masa2 stress jer....

    apa2 pun, bermula dengan komik... iyou dapat menama sikap membaca... saya sampai pantang lalu depan kedai buku... teruskan menulis....

    ReplyDelete
  2. thanks ziarah blog saya...

    komik? saya memang penggila komik dulu... bermula dengan majalah ujang... komik2 hongkong (pedang setiawan, dewata raya dll)... majalah gempak... manga jepun.... tapi sekarang lebih fokus dengan buku2 dan novel..... sbb bacaan santai tu untuk masa2 stress jer....

    apa2 pun, bermula dengan komik... iyou dapat menama sikap membaca... saya sampai pantang lalu depan kedai buku... teruskan menulis....

    ReplyDelete
  3. apple, kiwi, orange n lemon!! aku lyan tme mtrik...hahaha...2 rhsia 'cmerlang'...hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...