06 December 2011

orang mcm ni LANGSUNG TAK melemahkan aku!


kah kah kah kah kah kah
tahukah anda Anonymous hanya digunakan oleh golongan penakut!

kah kah kah kah kah kah
Anonymous nih nak sembunyikan identiti dia sebab apa? sebab takut kena sembur!
berani sembur orang tapi penakut ya amat untuk disembur!

kah kah kah kah kah kah
dah la salah sembur... aku takde kena mengena pun dengan UKM apatah lagi nak bangga2kan UKM??? uwekrks lah untuk ko balek.....

kah kah kah kah kah kah
itu jer untuk hari ni
lepas ni ada masa aku nak cerita pasal desperate people who take advantage in order to cover her mistake.. dengan kawan sendiri pulak tuh! erkh! 
perlulah anda perasan di sini bahawa ayat aku ditujukan khas kepada HER sebab masalah ni selalu terjadi pada kaum Hawa jer..

sekian

3 comments:

  1. dia rabun tu ayu...ko bukan ukm pun..ko upm..haaa entah pape org camtu..hahahaha =D

    ReplyDelete
  2. cik anon memang begitu. takut. pengecut. haha :D bolayan je

    ReplyDelete
  3. anon tu frust sbb xde org nak tny die stdnt mane. kesiannnn.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...