01 December 2011

Contest " I Love Flower" by HAZANIS


 !KLIK BANNER UNTUK SYARAT CONTEST!

malu-malu tuceng gak nih nak join contest nih tapi bila terkenangkan hadiah contest, semangat membuak-buak! so nak tak nak kena buat muka tak malu sket la kat sini tayang muka.. hahaha...



mengada gila sampai 2 gambar...!
tuan punya contest tak letak syarat apa-apa pun pasal jumlah gambar, so better letak jer mana rasa terbaik.. eceh! terbaik la tuh kat ateh tuh!
ehem! harap-harap ada tuah kat sini...^^
aku nak bentang karpet merah untuk cik sulhicik lynncik iylia
luck is when opportunity knocks and you answer
NAK TENGOK HADIAH??


tuan punya contest cakap hadiah tak seberapa? walllaaaa... ini dah kira hot nih! walaupun first prize constest nih dress labuh, dalam hati aku cam meronta-ronta nak hadiah yang kedua tuh! hahaha... 
but, its okay kalau dapat first prize tuh.. itu membuktikan gambar aku tergolong dalam gambar yang hot lah! kahkahkah....

dear tuan punya contest yang comel-cun-melecun (mode bodek) 
^^ judge sincerely! ^^ 
tarikh tutup : 31 Dis 2011

5 comments:

::CIK LYNN:: said...

hot nya bju!!! hehehehe

iyou said...

cik lynn: kih kih kih .. nih dinner tahun lepas nih.. baju ni aku pakai sekali ja.. dah skg x taw bila plak nk pakai..

hazanis said...

thnx sudi join....lawa lah.....

gud luck...^^

syaidatie nurdilla said...

Good Luck Dear.. @~@

Princess Yanti said...

hye dear...dr segmen yang same...follow sini...jempot singgah n follow blog kite...