20 December 2011

budak kampung 1st time naik kapal terbang - part 2


nampak? nampak?
nampak tak muka jakun kat situ?
buat pengetahuan, tingkap kat sebelah aku tu tingkap kapal terbang, bukan jendela bilik hotel cinabeng...
hoyeahhh!! bertuah aku dapat seat tepi tingkap!

best! rasa nak naik lagi tapi tak nak mendarat boleh tak?? hahahaha...
aku suka bila plane tetiba amek lap selekoh tajam..... fuuuu, tak tau nak describe macam mana... seolah-olah aku duduk dalam kotak besar pastu terhuyung ke kiri&kanan..
masa awal-awal plane nak terbang ke awan pun best jugak.. time tuh rasa isi perut bergelojak! paling tak best masa mendarat.. GEDEBAM!

mood: still penat... minggu ni minggu paling hebat, hey! tak sempat lagi nak menaip panjang-panjang apa aku buat kat langkawi kelmarin... sekarang busy menaip benda lain duluuuu...

rasa nak nangis! penat ya ampuuuun~

3 comments:

  1. lgkawi bes kn...psni xyah gadoh2 kta hg xsmpai lgkwi lg la...=p

    ReplyDelete
  2. best, tapi tak puas sangat.. tak sempat jalan2 sangat pun.. sebab tak cukup masa, pergi under company...

    pasni kena pergi puas2 dgn LISA pulak^^

    ReplyDelete
  3. untunglaaaaaaaaa dpt naik kapal teghobang! haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...