01 December 2011

4th Anniversary..Doakan kami Bahagia


NAK JOIN?
CUBIT BANNER KAT ATAS NI

Dear Cik Ija & husband,

Sebenarnya hadiah untuk lelaki memang susah nak cari... tambah pulak untuk orang yang tersayang kan? kalau perempuan, selangkah jer macam-macam benda boleh beli.. betul tak?
Sempena ulangtahun perkahwinan Cik Ija yang ke-4, mestilah Cik Ija nak something yang husband ingat sampai bila-bila kan? jadi iyou cadangkan:


PS2!!!! sekarang dah ada PS3, PS4... ntah-ntah PS5 pun dah ada sekarang... Cik Ija boleh pilih! mana ada lelaki yang tak suka main game? iyou rasa hadiah ni paling sesuai untuk husband sempena ulangtahun kali ni.. maybe sekali pandang macam childish, percayalah...! iyou rasa dengan hadiah ni buat husband Cik Ija rasa lebih dihargai... nak hilangkan stresss kerja, main dengan anak-anak ke, tak pun hujung minggu Cik Ija join husband main sekali! wah! cutenyer!!!

last but not least, iyou dedicate lagu ni buat Cik Ija & husband:


dengan bangganya nak bentang karpet merah kat bebudak nih:
expired date: 15 Dis 2011

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...