18 November 2011

sah! haram!

entri sebelum ni Rosyam nor pun kena bayar parking RM1



rupanya kegiatan illegal nie dah lama wujud.. no wonder laa... 
pihak berkuasa kena check regularly kawasan ni supaya tak berulang... diorang nih dah naik kepala sekarang... 

dalam entri enchek Mazidul siap ada gambar diorang pakai vest... tapi orang yang kutip duit kat aku malam semalam pakai baju biasa kot! macam mana la aku tak meragui pekerjaan beliau......

lepas ni kalau aku pegi sana, jangan harap aku nak bayar.. sama jugak macam korang.. jangan bayar!!! instead call pihak berkuasa terus!!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...