28 November 2011

coding color HTML!!!


disebabkan ada yang request link code warna (code html untuk korang guna time 'hias' blog), selalunya aku guna WEB INI

aku suka web ni sebab senang sangat nak dapatkan code.. 
sekelip mata jer!


a. klik jer mana-mana kotak warna yang korang suka untuk guna
b. then code warna yang korang pilih akan terhasil. copylah code yang terhasil tu

bila korang scroll ke bawah web ni, ada lagi satu cara untuk korang dapatkan code warna:

No comments: