11 November 2011

11 benda best jadi kat aku on 11.11.11

ada lebih kurang 3 jam lagi 11.11.11 berakhir..
1. malam 11.11.11 aku tak dapat tidor sampai laa pukul 4 pagi.. aku tak tau nak buat apa sebab tak ramai online pun malam tadi... sebab malam jumaat kot... wahahaha!
yang bestnya: tenet lajuuuu dowh! aku download lagu sampai lebam mata!

2. disebabkan aku tidor lambat, kesannya opkoz bangun lambat.. sob! sob! sob!
yang bestnya: nasib baik kelas cancel, so attendance aku belum pecah lobang lagi... ek eleh... iyer2 jer... padahal da ponteng banyak


4. amali kat fakulti veterinar tadi memenatkan!
yang bestnya: pengalaman wooo! best!


5. ada orang gipang (gila pangkat) marah aku tak tentu pasal
yang bestnya: time amali tadi ayam berak atas baju dia! wahahaha!


6. aku memang malas nak pegi discussion tambah pulak kena redah malam-malam pi kolej lain.. jauh!
yang bestnya: aku leh 'cilok' dari rokol&kemas markas malam nih.. kehkehkeh...

7. aku teman roomate pi saloon sampai aku tersengguk-sengguk...
yang bestnya: dapat makan sandae yang dah lama aku tak makan

8. syiok layan sandae sampai hanphone aku jatuh.. OMG~
yang besnya: aku pejam mata amek hp aku yang jatuh dalam longkang penuh dengan air + 'rumpai laut' + sisa dari mana ntah

9. aku tau sebab apa handphone aku jatuh.. aku makan sambil berjalan.. huduhss!!
yang bestnya: longkang tadi ditutupi dengan jeriji besi.. entah kekuatan dari mana aku boleh angkat jeriji besi tuh dengan sebelah tangan semata-mata nak selamatkan handphone aku.. roomate aku pun terkejut!


10. hari ni panas giler!
yang bestnya: baju loreng yang aku tangguh 2 minggu basuh sempat kering untuk aku pakai training sabtu&ahad nie!

11. aku tak dak idea nak buat entri
yang bestnya: ada jugakk orang tak dak keja baca entri kosong nih... hakhakhak
sape perasan aku tak letak pun benda yang best kat no.3???
yang tuh, biarlah rahsia.... hahahahaha

4 comments:

nazalya said...

aku rs aku tau no 3 tuh hape.. hahahaha..

alexa yussida said...

part fon jatuh tuh..ya aduhh...huhu..tuhla,makan lg sambil berjalan!!:P

salam kenal

محمد رازيق said...

huhu.. penat tu 11.11.11.. salam kenal.

Zulfikar Hazri said...

yg no 3 tu. awak suka sebab sarjan mejar banje awak makan sundae kaaannn???