02 October 2011

semua dah baca yer entri pasal mat bangla sebelum nih?

sebenarnya aku tak berchenta dengan mana-mana mat bangla pun hatta sedetik pun tak pernah terjatuh hati...
entri tuh gurauan semata-mata hasil sembang-sembang dengan kawan.. dan bangla yang dimaksudkan itu adalah rakan sekerja yang amat baik...

jadi para lelaki melayu di luar sana jangan terasa panasss dengan entri tuh, ya! what ever it is, aku takkan pernah jatuh cinta dengan mereka.. =) <--- macam kirik lagu lak~

p/s: khas ditujukan kepada seseorang yang jauh: dil hai tumharaaa~

2 comments:

  1. lpas baca entri puji bangla, aku terajang 2orang bangla kat stesen bas tadi

    ReplyDelete
  2. hahaha... kesian gila kat bangla tuh~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...