19 October 2011

BABY GREY SLING BAG FOR TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY

tengah layann search sling bag untuk buat collection at last jumpa insan yang bermurah hati nak kasi sling bag free..!!! 
siapa tak tahu aku memang gila dengan sling bag sekarang... ramai cakap ala-ala ranggi tapi tetap maintain ayu... (mode: hidung kembang)
terasa diri ini insan bertuah sebab jumpa giveaway nih before 25 Oct.. tapi tarikh nih maybe berubah ikut kehendak tuan punya hati yang murah tuh... =)

!!!!!SERYES CUNNNN!!!!

jom meramaikan lagi giveaway nih.. lagi ramai, lagi bertambah hadiah tuan butik nak kasik! 
nak join giveaway ni tersangatlah senang:
just pergi kat facebook ToteBoutique pastu klik 'LIKE'
itu jer! as easy as ABC!!!!

nak tengok product comey lotey yang lain: ToteBoutique!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...