18 September 2011

persamaan aiman azlan + fadhil muhammad

siapa tak kenal aiman azlan?
kenal tak siapa fadhil muhammad?
hahaha... soalan yang agak sama tapi tak sama -.-'

demi menjawab soalan beberapa member, aiman azlan bukanlah abang aku sebagaimana yang korang fikirkan... so, aku tak boleh nak tolong korang ngorat aiman azlan... tapi nak ngorat fadhil muhammad aku boleh tolong.. hahaha...

siapa tak kenal salah seorang vlogger hot Malaysia, Aiman Azlan.. guys maybe tak kenal kot sebab korang kenal Haniz Zalikha je kan? kan? kan? so to introduce aiman azlan, lets watch in one of my fav vlog by him!
channel aiman azlan on youtube: http://www.youtube.com/user/aimanazlan90

and now fadhil muhammad!!!
beliau tak de channel on youtube hatta 1 vlog pun.. hahaha


persamaan:
- tang spek mata kot
- emmmm.. janggut with jambang!!!
- yang nih tak dapat nak tunjuk bukti, tapi percaya la.. suara diorang memang sama...
- study oversea even lain-lain negara... hahaha..

3 comments:

  1. ayu...sama sgt2....hensem plak 2...hihi

    ReplyDelete
  2. ayu...sama sgt2....hensem plak 2...hihi

    ReplyDelete
  3. sedap betul cara dia mengajar....tenkiu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...