14 September 2011

alya 'lama' vs alya 'baru'


“cuti sudah habes… kak long sudah keluar”
 Halamaaakkk… semak ar pikior register subjek yg problem, yg clash, kelam dgn fakulti baru, bla bla bla.. apa-apa pun, layaannnnn~

tambah sedih bila roommate lama a.k.a the best kakak yang pernah aku ada dah tinggalkan aku… hukhukhuk… By the way, Tahniah Kak Alya coz sambung master!
(rindu nak makan paprik Kak Alya!)
TAPI, plan Yang Maha Bijaksana memang terbaik…  patah tumbuh, hilang berganti… dapat roommate yang 1 kepala jugak!!!  Hari pertama dah dapat hadiah dari roommate tersayang (dan dan panggil sayang..)
bukan semata-mata pasal tayang roomate/nk kecoh dapat hadiah je entry nih, tapi nak hi-lite KAWAN KETAWA MELAMBAK-LAMBAK TEPI JALAN, TAPI KAWAN YANG NAK TOLONG LAP AIRMATA….

"selemah-lemah manusia ialah orang yang tak dapat mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yang mensia-siakan sahabat yang telah dicari"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...