08 July 2011

senyum

baca cik alya punya cerita.. dan-dan-tu teringat cerita aku...

tengah best ngam GCB, ada sorang crew McD tiap minit lalu lalang depan aku... dalam hati yang penuh perasan, aku terasa jugak mamat nih dok perhati aku..

hensem! tapi renyih (maksud aku senyum) macam mintak pelempang.. aku rasa annoying gak laa... terasa hodoh aku kat situ sebab aku rasa dia tengok aku tiap kali aku nganga bukak mulut luas2 nak sumbat GCB.. what the...

lepas 37minit, aku berjaya menghabiskan GCB walaupun cover-cover... memang tak nikmat r! makan cover! huh! bila aku angkat kaki nak pergi, baru lah mamat tadi tegur aku..

"excuse me, miss...! err, Ayu kan?" what the... ada nametag kah kat badan aku ni??
"ha.. betoi laa... aku la tuh... awat?" muka ala heroin KL Gangster...
"hahaha... hang ni langsung x berubah.. kasaq macam dulu jugak.. len kali senyum la balik bila orang senyum kat hang.."
memang nak hantuk kat dinding masa tu jugak... humangaih!!! aku tak cam skandal skola rendah aku!!!

p/s: jangan salah tafsir senyuman orang... atau jangan cepat perasan orang senyum sebab nak ngorat.. wakakakaka
senyum macam saya

5 comments:

Cik Wani said...

hyep.. jom komen kat link entry wani ni..

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot dear =)

Nurul Jannah said...

hahaa...sabo jelah..hee

::CIK LYNN:: said...

hahahahahahahaha....kahkahkahkahkah....memang aku nak gelak guling2!!!

Gen2Merah said...

ehehehe.. kelakar plak entri ni.. apa pun senyum itu melambangkan kebahagiaan..
Salam ukhuwah salam kunjung mengunjung ye

csuciani said...

GCB nyum nyumm....


http://csuciani.blogspot.com