16 June 2011

tak tau nak letak tajuk apa

masyarakat kuceng kat blok makin ramai sekarang lepas aku buat bancian..... kadang-kadang kesian tengok makan ape ntah diorang ni bila budak U cuti... tambah pulak ibu tunggal... dengan anak-anak bergayut kat perut, tak cukup nutrisi.... tak sihat si ibu, tak sihat la anak-anaknya....
mintak maap kuceng-kuceng sekalian... sekarang masa tak mengizinkan nak menolong.... aku sendiri makan tak ikut masa sekarang...

sebenarnya aku just nak bagitau yang kuceng kat rumah aku dah beranak... hahahaha... balik-balik jer ada 3 kitten baru... punya la tunggu kucing dara sekor ni bunting dulu, at last aku balik dah besar dah pun.....
aku dapat agak bapak kuceng mana yang dah membuntingkan kuceng dara aku... hahaha

5 comments:

bez amin said...

mak ai!baby cam cheetah je!

Mawar Berduri said...

suka ayat terakhir tu..

"aku dapat agak bapak kuceng mana yang dah membuntingkan kuceng dara aku... hahaha"

hebat tau dapat tahu mana satu kucing yang buntingkan kucing kamu..

Loki said...

weh bz gila ke? demmmmm haha

aleen aiden said...

woah anak2 same kaler je ngan mak.mesti hencek bapak makan ati.hu3

iyou said...

bez amin: aah, perangai pun mmg cam cheetah.. koje nk gigit org jer

Mawar Berduri: hahaha... sbb dulu ada 3 ekor kuceng jantan yg slalu dtg umah ngorat.. dah kuar anak, tau le jantan mana yg dapat..^^

lokey: yer, bz... hahaha... sabar deh.. 26hb kami dah free

aleen aiden: mana tumpah kuah kalau x ke nasi^^