13 June 2011

jauh perjalanan

alhamdulillah, selamat sampai jugakk... 5jam lebih Selama-UPM Serdang... harini special sikit sebab parents kasik green light drive kereta!!! tujuannya nak angkut suma barang2 dari sem 1 yang tak pernah langsung dibawak balik... buat menyemak jer.. lagipun, cuti kali ni panjang.. takut jugak barang hilang... cuti sampai raya beb... terima kasih la yer kepada menteri-menteri yang berkenaan...

cuaca baik, jalan tak berapa sesak, smooth jer perjalanan tadi... nasib baik ada member yang teman n act well as second driver... kalau tak, KEPARIT laa jawabnya tadi...

tapi ada 1 benda jer yang buat perjalanan tadi tak berapa sedap mata memandang hati terasa... susah sangat ke nak bagi 'signal'? yang buat perangai tadi kereta-kereta mahal lak tuh... =.='

kepulangan kali ni macam biasalah.... PALAPES.... 15jun-25jun InsyaAllah....
(bercampur baur dah rasa dalam hati... yang penting, layaaaannnnn je laaaaaaaaa)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...