06 May 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


dah lama tak join Segmen enche Ben Ashaari nih...
kepada yang berminat, kelik laju-laju kat SINI

10 comments:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- dulu 75, sekarang dah 88.4 ...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

Qaseh Ziera said...

salam perkenalan.....gegar may 2011 datang nie....http://qaseh-ziera.blogspot.com

HajarRasdi [BdkKck] said...

salam datang singgah nak bom blog ni sebab nak bagi gegar lagi..

KEBABOOMMM!! LARI LARI!! blog dah berkecai..

haha.. salam singgah tuan blog.. ^_^

Jerung Gergasi said...

jerung singgah sini & jadi follower ke 272 =)

http://www.izzudin.com

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/