06 May 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


dah lama tak join Segmen enche Ben Ashaari nih...
kepada yang berminat, kelik laju-laju kat SINI

10 comments:

  1. jom gegar ramai-ramai...
    good luck !!!~


    - dulu 75, sekarang dah 88.4 ...
    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

    UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

    ReplyDelete
  4. jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

    ReplyDelete
  5. Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

    Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

    *PEace Yo! :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
    Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan.....gegar may 2011 datang nie....http://qaseh-ziera.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam datang singgah nak bom blog ni sebab nak bagi gegar lagi..

    KEBABOOMMM!! LARI LARI!! blog dah berkecai..

    haha.. salam singgah tuan blog.. ^_^

    ReplyDelete
  9. jerung singgah sini & jadi follower ke 272 =)

    http://www.izzudin.com

    ReplyDelete
  10. singgah dari belog abg ben...
    gegar sini!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...