05 May 2011

bilik aku yang suram jadi ceria kejap!

ingat lagi tak aku nak baby jugakkk???
tengahari nih aku dapat kunjugan dari beliau, muhammad ammar!
bulatnya mata!!! sajer je kan ammar kembangkan hidung masa auntie ayu snap pic.. anyonyonyo nyomei la tuh yerk!

2 jam aku jadi penunggu baby tak bertauliah sebab mommy dia nak buat koje.. yang bestnya, Ammar ni susah menangis! hui, untung mommynya, dapat baby soleh macam ni...

tapi 1 jer, tak boleh tinggal dia sorang-sorang sebab Ammar ni kuat sembang.. kalau tinggal dia sorang-sorang mula la dia terjerit-jerit cari orang nak sembang... seyes comel!!! aku tinggal dia kejap atas katil sebab nak iron baju, menjerit-jerit panggil...
tengok laa budak ni galak...^^

subhanallah..... sucinya tengok baby! tenang!

7 comments:

Zulfikar Hazri said...

nk jadi baby amar gak.. leh duk kat ostel awak... jd budak comel...jerit2...(berangan jap) hahaha

iyou said...

anyonyonyo nyomeinye die baby zulfikar hazri.. meh kat auntie ayu meh... hahahahahahahahaaha

Khuzrin Kamarudin said...

ok.. beliau sangat kiut.. boleh ambik buat keychain motor tak? hahhaa...

Red said...

uih!!! comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nak culik boleh tak.? HAHA

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Amboi Nyah Zulfikar ada hati nak jd baby.. ko baby misai je Nyah..

Apapun memang baby tu comel..

iyou said...

@Khuzrin Kamarudin
kenapa mesti keychain moto =.=' hahahaha

@Red
penculik yg sangat beradab sopan.. hahaha

@THE LEKAT LEKIT STORY
hahaha.. tu la, kecian di akaka, skali skala layan la jd baby kejap...

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D