18 May 2011

bertambah lagi keluarga Mat Alwi

dah 3 hari jugak aku tak online... rindu dekat lappy aku nih.. dan rindu jugak nak luah perasaan kat sini... sunyi jer belog nih.. haih! mintak maap noo, lappy aku jadi 'asisten' untuk senior aku siapkan projek dia... kesian pulak aku, apa salahnya tolong otang kan... sekarang masa orang susah, nanti masa aku susah, mana tau turun pertolongan yang tak diduga... the moral of the story, ringan-ringankan tangan untuk menolong tanpa mengharap balasan...

eh!! dah terkeluar tajuk!!! ehem! ehem! ehem!
dengan ini, diumumkan...... kelahiran puteri sulung pertama dari kerabat cucu-cucu Mat Alwi: Qistina Zahra! anak kepada sepupu sulung aku, kak long... flash back kenduri beliau DI SINI

TADAAAAAA!!!!
nih aku tau tangan sapa... mesti Tok yang kendong cicit pertama dia nih.. hahaha... ni yang buat aku tak sabar nak balik kampung nih... haih! macam-macam dah aku terlepas... rugiii!! rugi!!! sabar, tak sampai 2 minggu lagi aku balik kampung...
SUNGAI DENDANG!!!! wait for meee!!!!
(okey, nama kampung aku memang tak glemer)

8 comments:

  1. wah...xsangka aku dah jd pak manakan dah haha...bgtau kat kak long ckp qistina kena pggil kat aku `ammu fadil,jgn pggil pak cik @ pak long hehe...

    ReplyDelete
  2. wah...xsangka aku dah jd pak manakan dah haha...bgtau kat kak long ckp qistina kena pggil kat aku `ammu fadil,jgn pggil pak cik @ pak long hehe...

    ReplyDelete
  3. kan?? aku pn terkejut.. tau2 ja kak long dah dapat baby.,. x smpt nak blek.. huhu...

    klu cmtu, dia kena pangiil aku apa?? aku pn nak nama glemer arab jgk!!! hahaha

    ReplyDelete
  4. dah macam name mainan tu je,
    ding dang, hehe :)

    ReplyDelete
  5. utk mak cik xdak,klau da pon xsedap haha...yg mat jan punya bila plak nak kluar?

    ReplyDelete
  6. alolo..tomeyynyee babyy..nak cubitt leyy takk??!!

    ReplyDelete
  7. ko bile lak nak beranak??? bahaha XD

    Hey, aku da lukiskan
    SAYA CUKUP BENCI

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...