18 May 2011

bertambah lagi keluarga Mat Alwi

dah 3 hari jugak aku tak online... rindu dekat lappy aku nih.. dan rindu jugak nak luah perasaan kat sini... sunyi jer belog nih.. haih! mintak maap noo, lappy aku jadi 'asisten' untuk senior aku siapkan projek dia... kesian pulak aku, apa salahnya tolong otang kan... sekarang masa orang susah, nanti masa aku susah, mana tau turun pertolongan yang tak diduga... the moral of the story, ringan-ringankan tangan untuk menolong tanpa mengharap balasan...

eh!! dah terkeluar tajuk!!! ehem! ehem! ehem!
dengan ini, diumumkan...... kelahiran puteri sulung pertama dari kerabat cucu-cucu Mat Alwi: Qistina Zahra! anak kepada sepupu sulung aku, kak long... flash back kenduri beliau DI SINI

TADAAAAAA!!!!
nih aku tau tangan sapa... mesti Tok yang kendong cicit pertama dia nih.. hahaha... ni yang buat aku tak sabar nak balik kampung nih... haih! macam-macam dah aku terlepas... rugiii!! rugi!!! sabar, tak sampai 2 minggu lagi aku balik kampung...
SUNGAI DENDANG!!!! wait for meee!!!!
(okey, nama kampung aku memang tak glemer)

8 comments:

Anonymous said...

wah...xsangka aku dah jd pak manakan dah haha...bgtau kat kak long ckp qistina kena pggil kat aku `ammu fadil,jgn pggil pak cik @ pak long hehe...

fardeal said...

wah...xsangka aku dah jd pak manakan dah haha...bgtau kat kak long ckp qistina kena pggil kat aku `ammu fadil,jgn pggil pak cik @ pak long hehe...

iyou said...

kan?? aku pn terkejut.. tau2 ja kak long dah dapat baby.,. x smpt nak blek.. huhu...

klu cmtu, dia kena pangiil aku apa?? aku pn nak nama glemer arab jgk!!! hahaha

kAmi dAn mEreKa said...

dah macam name mainan tu je,
ding dang, hehe :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tahniah la dpt warga baru

fardeal said...

utk mak cik xdak,klau da pon xsedap haha...yg mat jan punya bila plak nak kluar?

ain dzaya said...

alolo..tomeyynyee babyy..nak cubitt leyy takk??!!

Pijisketch said...

ko bile lak nak beranak??? bahaha XD

Hey, aku da lukiskan
SAYA CUKUP BENCI