23 May 2011

aku makan sup mangkuk


korang takkan jumpa mangkuk yang BOLEH DIMAKAN kecuali kat espresSOUP.. tak tau la plak kalau kat lain ada.. aku tau kat sini jer.. haha.. dan, buat festime kalinya (omg, rosak bahasa) aku merasa soup yang dicicah bersama mangkukhayunnya... aku pegi Times Square kelmarin... dengan siapa?? jeng! jeng! jeng! hahaha....


ok, ada 2 mangkuk disitu... aku makan mushroom soup... yang lagi sorang tu clamp soup.. sebenarnya ada banyak jenis soup... tak silap 6 jenis sup yang aku nampak haritu... tapi tak berani aku nak try yang pelik-pelik.. kang tak termakan plak...
haaa, nampak tak mangkuk tuh??? yup! roti!



macam ni la cara nak makan sup roti nih.... korang kena musnahkan mangkuk tu... macam empangan pecah dah aku tengok.. hahaha... seterusnya, ngap la setiap inci mangkuk roti tuh dengan sup.. perghh!!! eh, alhamdulillah!!! sedapp sangat! sup dia mmg kawww r... semangkuk RM7.90...

lain kali ada peluang aku nak try sup lain pulak... eh, kat espresSOUP ni bukan ada mangkuk roti jer, western food mcm spageti, pasta n ect pun ada gak... aku tak sempat nak usha lebih la dia pny product, tapi benda utama yang dijual, sup mangkuk yang boleh dimakan ni laa... setakat ni aku jumpa espresSOUP kat Times Square je, tak pasti la kat mana ada lagi.. aku rasa banyak lagi cawangan dia...

eh, aku tak bagitau lagi ea aku keluar dgn siapa?? k, babai!
sakit hati tak?? hahahaha

4 comments:

  1. wahh, ni kena google ni,, murah dan makanannye cambest. thnx info,, sy memang suke makan. wee ~

    ReplyDelete
  2. kat big plate pown ade,,and roti dye lg besar n sedap

    ReplyDelete
  3. eh...xpenah nmpk kat ts pown
    pergh..kne try neyh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...